3/12/2007

UN CONTE PER EN ROC

Hi havia una vegada un llop que era de nom Tomeu. Vivia dins una cova a un bosc molt i molt gran. A aquest bosc hi havia arbres molt i molt alts i altres que no ho eren tant.
Un dia en Tomeu va anar a passejar i camina que caminaràs es va perdre i llavors no sabia tornar a casa seva… Va cercar el cami de tornada per tot però no el va trobar, es començava a fer fosc i en Tomeu tenia molta por i es va posar a plorar.

- Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh! Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh! Va començar a plorar i udolar ben fort per si algú el sentia. –Vull tonar a ca meva, Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh!. –deia una vegada i una altra.

- Què tens? –va sentir un veu des de dalt un arbre. Era l’esquirol Felip-Bernat.
- Vull tornar a ca nostra i no sé trobar el camí i tenc molta,molta por.
- No passis pena –li va dir la serp Margalida que ho havia sentit tot. – Noltros t’ajudarem a cercar el camí per tornar a ca teva.

I així va ser, en Felip-Bernat botant, botant pels arbres anava cercar des d’alt i la serp Margalida lliscava pel terra a baix amb els ulls ben obert.

Fins que….

- Tomeu, Tomeu, vine que ja hem trobat la teva cova…. –van dir en Felip-Bernat i na Margalida a la vegada.

En Tomeu va córrer i córrer fins arribar allò on hi havia els seus dos nous amics i a la fi va poder tornar a casa seva.

En Tomeu estava molt content perque havia trobat la seva cova però encara ho estava més perque havia trobat dos nous amics.
Tots junts van fer una festa ben ben grossa per celebrar-ho.

I conte contat conta acabat.




1 comentari:

Anònim ha dit...

He quedat espantada de lo molt que en sabeu, tant de fer contes, com de contar-los. Enhorabona a tots i a sa mestra també!!
Xisca.